Acomiadem el 2018 i encarem el 2019

Arribats el final de l’any 2018 volem fer unes breus reflexions del que ens ha deixa aquest exercici i com encarem l’any vinent des de Junts per Catalunya Sant Cebrià.

És ben sabut, que el nostre Ajuntament ha experimentat el desgovern més absolut davant del Govern d’Un de l’Alcaldessa, qui s’ha demostrat incapaç d’articular una majoria estable de govern i de construir els consensos mínims necessaris per tal de dirigir correctament la nostra institució comunal.

La democràcia es basa en el reconeixement de la diversitat i la necessitat imperiosa d’arribar a consensos, el contrari ens porta cap a altres formes de govern que creiem que no són pròpies de la nostra societat i ens recordem a temps passats, en aquest sentit, des de Junts per Catalunya no ens cansarem de denunciar que no és democràticament admissible que ningú, sigui qui sigui, pugui tenir la pretensió de governar per sí sòl els afers públics de tot el nostre municipi, i seguirem treballant per tal de retornar el legítim funcionament democràtic al nostre Ajuntament.

Aquest any també hem recordat el primer aniversari des de la indigna actuació de les institucions del Regne d’Espanya en el referèndum de l’1 d’octubre i la exemplar demostració de voluntat democràtica de la nostra ciutadania.

Són molts els assumptes que ha d’encarar el nostre poble en el seu futur més immediat, com per exemple: la remodelació de la zona esportiva a patir del nou camp de futbol, que necessàriament requereix d’un projecte esportiu propi i fort; la finalització del POUM; la via de la Vallalta; o la dotació d’un espai cultural municipal. Però des de Junts per Catalunya coneixem i valorem el potencial del nostre municipi i el de la seva gent per poder-los afrontar, motiu pel qual encarem el nou any, l’any del mil·lenari des de la primera referència escrita del nostre poble, plens d’il·lusió per tota la feina que ens queda per endavant.

Des de Junts per Catalunya Sant Cebrià us desitgem a tots un molt bon 2019. I esperem que en breu els nostres presos i exiliats puguin retornar a casa.